Förvara smart! Spara tid och utrymme

Behöver du bättre förvaringsutrymme i ditt hem? Du behöver inte flytta till en större bostad! Du behöver bara utnyttja de utrymmen som redan finns i hemmet på ett bättre sätt. Det finns massor av smarta och enkla knep att ta till för att skapa nya förvaringsutrymmen i hemmet. I den här artikeln kommer jag att visa några knep som du kan använda. Och du behöver inte vara snickare för att snickra ihop dessa förvaringar!

Knep nummer ett: Sängen

Förvarar du inget under sängen idag är det steg ett för att utöka ditt förvaringsutrymme. Har man en kontinentalsäng eller annan säng med mycket korta ben kan man antingen skaffa längre ben till sängen så att skjutlådor på skenor eller hjul får plats under sängen. De är lätta att skjuta in och ut och skapar en lättåtkomlig förvaringssituation för saker man använder ofta hos Snickarenistockholm.se. Detta knep kräver ingen som helst expertis från snickare. Det gör däremot ett annat säng-förvarings-knep som är att bygga skåp under sängen. Detta är något jag tänker göra. Att bygga en stomme där man kan ha några skåp under sängen är både snyggt och praktiskt. Sängen höjs upp något vilket är mysigt och sedan har man flera stora skåp för snickare Stockholm undertill som man kan ha exempelvis sängkläder eller andra saker i.

Knep nummer två: Hallen

Det är bra att ha förvaring i hallen eftersom det ofta är en passage mellan de olika rummen. Vissa saker är smidigast att förvara där. För att förbättra förvaringssituationen i hallen krävs ingen snickare, det räcker med några välplacerade korgar. Du kan hänga upp korgar på väggarna på väl utvalda ställen, gärna märkta med vad som skall ligga i dem. Det går lätt med skruv för snickare Stockholm eller spik att hänga korgar på väggarna, du behöver inte vara någon snickare.

Knep nummer tre: Ha bestämda platser

Som på dagis blir det mindre stök när man har bestämda platser för dessa snickare Stockholm. Vet man vart allt skall ligga går det fortare att städa och det blir mindre stök som ligger runt.

Knep nummer fyra: Utgå ifrån dina behov

Sätt upp förvaring där du behöver det inte där du tror att det skall vara. Du behöver som sagt inte vara någon snickare eller byggfirma för att sätta upp bra förvaring du behöver bara förstå dig på ditt eget förvaringsbehov och tillgodose det. Det är jätteenkelt och ofta roligt att skapa förvaringsutrymme! Du kan ha det som ett helgprojekt eller kanske något du gör spontant när du märker att du behöver förvaring på ett visst ställe.