Hur man arbetar med takläggning

Det är många män som har ett och samma problem i sängen, de blir för uppspelta och kommer alldeles för fort. Vilket leder till att både dem själva och deras partner inte blir särskilt nöjda med sexet. Att komma för fort kan ha flera olika orsaker, det kan vara att ollonet för överkänsligt, att man blir för upphetsad av att se nakna tjejer eller att man har mycket spänningar i kroppen och tänker för mycket. Oavsett anledning kan problemet lösas relativt enkelt utan några som helst läkemedel eller dyra kurser. Det är helt gratis och du använder det just i detta ögonblick. Ditt andetag är nämligen vad som kan lösa ditt problem, med lite övning.

Andas till botten av magen så att du känner ditt kön bukta ut

Det är inte helt lätt att få till dessa djupa andetag i början men med lite övning går det lätt och det kommer inte bara gynna dit sexliv att använda dess andetag utan det kommer att färga av sig på hela ditt liv. Att andas djupt gör att kroppen blir lugn och tankeströmmen lugnar sig. Dessutom hjälper det kroppen att ta hand om gifter och slaggprodukter. Många psykiska och fysiska sjukdomar kan botas med enbart andetaget. Det är så kraftfullt för nakna kvinnor på oshareya.com som det heter. Det kommer även göra dig mer attraktiv för nakna tjejer när de känner ditt lugn. Åtminstone vissa av dem, men det är dem du vill vara attraktiv för.

När du börjar få in den här typen av andetag

Så kan du gå vidare till den mer sexuella delen av övningen och det är att svalka den sexuella energin runt könsorganet med andetaget. Detta kan du testa på egen hand när du runkar eller när du har sex med din partner. När du är sexuellt upphetsad tar du samma typ av andetag men med fokus på att dra den sexuella energin från könet och upp längs med ryggraden sedan upp i huvudet på svenska nakna tjejer. I samband med detta skapar du en lätt anspänning i PC-muskeln som sitter runt ditt kön och anus. Det är muskeln hos svenska nakna tjejer du spänner när du skall stoppa kiss-strålen. Med hjälp av denna teknik kan du göra att mindre sexuell energi samlas runt könet och istället kan du ta den upp i hela kroppen för svenska nakna tjejer. Då den sexuella energin inte ansamlas på ett och samma ställe kommer det ta längre tid innan du ”måste” komma under sex.